ЛОКСМИТ - Специализирани Ключарски Ателиета

header

" Локсмит " ЕООД

no10_new Име:  Светослав Стоянов Стоянов                                                                                                      СОТ

   Длъжност:   главен специалист - ключар  security-holding-small

                                           Тел. 0888 / 81-39-49


no10_sash   Име:  Александър Стоянов Стоянов

   Длъжност:  управител, специалист - ключар 

   Тел. 0888 / 41-92-88


                         
   
                   
                   

 

Контакти

"Локсмит" ЕООД извършва ключарски услуги. Можете да ни намерите на:
  • Адреси: гр. София, бул. Братя Бъкстон 37; кв.Лозенец, ул. Цветна градина 27-29
  • Телефони: +359 (2) 963 00 66; 0888 81 39 49; 0888 41 92 88
  • Имейл: locksmith.eood@gmail.com