ЛОКСМИТ - Специализирани Ключарски Ателиета

header

GSM управляемо заключване със електромеханична брава

gsm_lock2

Заключването се осъществява със електромеханична брава, която се монтира на произволно място във вратата.
За разлика от механичните брави, които са точно фиксирани и по патрона или по заключващия отвор се знае къде се намират и могат да бъдат атакувани по механичен път, електромеханичните брави нямат отправна точка, невидими и от двете страни на вратата, не се знае къде са монтирани и съответно не могат да бъдат атакувани.


Отключването и заключването на системата, се осъществява чрез електронен GSM комуникатор и GSM апарат на потребителя, бърз изход с бутон от вътрешната страна на вратата, автоматично заключване.

Чрез позвъняване на комуникатора (без таксуване, устройсвото ви затваря веднага, без да вдига) се отключва бравата за известно време (програмируемо между 1 секунда и няколко часа), след което се заключва.Комуникаторът работи с един главен (препрограмира комуникатора, извършва служебни функции) и 128 потребителски телефонни номера (само отключват вратата).

Специалният модел ДВУМОТОРНА електронно-управляема брава, разработена и патентована във БЪЛГАРИЯ, осигурява напълно спокойствието на потребителите, избрали съвременния начин да заключат вратата си.
Двумоторната електромеханичнa брава се използва за изграждане на електронни заключващи системи за дома или офиса, при необходимост от изключително висока сигурност.
Заключването се осъществява посредством два стоманени шипа с диаметър 12 мм и дълбочина на проникване до 22 мм. При напълно извадени шипове в бравата остават още 22 мм.
ksb22_razmerБравата е проектирана с несложна, но оптимална конструкция, постигаща висока ефективност за малките си размери, като са използвани устойчиви висококачествени материали и два надеждни електромотора, осигуряващи безотказната й работа.
Наличието на два електродвигателя в конструкцията на бравата, има за цел да удължи значително живота на двигателите, а оттам и на самата брава, както и да предпази системата от блокиране в заключено положение. За постигане на високата надеждност на този заключващ механизъм са проведени редица сериозни тестове, както и са предвидени различни защитни механизми:
- При евентуална повреда на единият от двигателите, бравата не позволява заключване докато не се  отстрани повредата;
- Вградена функция антивандализъм – невъзможно е масивните заключващи цилиндри да бъдат избутани по груб насилствен начин; 
В конструкцията на бравата има вграден датчик, който следи положението на вратата - отворено/ затворено.
Бравата е реално тествана на 1 500 000 цикъла и има 7 години ПЪЛНА гаранция !

Тъй като електромеханичните брави не консумират никакъв ток в заключено или отключено положение, то външното спиране на тока или каквито и да са опити за въздействие чрез електрическата инсталация, няма да доведат до нежелано отключване на вратата.
Вратата остава защитена и бравата заключена и срещу сривове в захранващата мрежа, чрез вградения модул за аварийно захранване, което позволява системата да функционира нормално около 2 седмици без ток, при 10 – 15 влизания и излизания на ден.

GSM комуникатор произведен в БЪЛГАРИЯ, със вграден модем за оповестяване и самостоятелна охрана на домове, офиси, автомобили.

product_61

Възможност за дистанционно управление на електрически брави, или други консуматори - камини, котли, климатици и други. Комуникаторът разполага с 5 входни зони, един релеен изход, четири режима на работа, управление на изхода чрез командни SMS или позвъняване без таксуване, дистанционно програмиране на комуникатора чрез SMSи. Оповестява чрез позвъняване и изпращане на информационни SMSи, следи за качеството на GSM сигнала (обхват), което позволява при монтажа да се намери най-подходящото му място.

pic3Предимство е, че за разлика от механичните системи, при които при загуба на ключ, се сменя патронът или цялата брава и всички ключове за достъп до тази врата, при GSM електронните системи се изтрива само съответния изгубен GSM номер, което е много по-евтино и удобно в ежедневието.

Другото предимство е, че за разлика от механичните ключове, които са слабо вандалоустойчиви на клечки лепила и други механични въздействия, чрез които не се отключва механичната брава, но се прави така, че и собственикът да не може да я отключи, то електронните заключващи системи нямат този проблем и са изключително вандалоустойчиви.

locksmith_key

Предимство и удобство е, че един мобилен телефон може да се програмира да отключва и заключва много врати, като това не влияе на сигурността на заключващата система, а Вие спестявате тежестта и неудобството на огромната връзка с механични ключове.

Захранването на системата е с 220V, като при авария то се поема от специално вграден акумулатор. Заключващата система може да се монтира на всякакъв тип врати – дървени, метални, блиндирани.

Практически неразбиваема заключваща система, осигуряваща надеждна защита на Вашия дом, офис, вила.

Отсъствието на механичен ключ прави безпредметно използването на шперцове, мечи лапи, къртачи и други приспособления и методи за взломно отключване на механичните брави.
Взети са всякакви мерки срещу електрически въздействия – електрошокови палки, високо напрежение, постоянни токове.

Предимство на това устройство е широкият температурен диапазон, в който работи (от -20 до + 60 градуса Целзий). За нормалната му работа е необходимо да се постави работеща предплатена SIM карта от произволен мобилен оператор (не е включена в комплекта) .Програмирането на комуникатора се извършва чрез SMS. След програмирането настройките се запомнят в паметта на комуникатора. Той е независим от SIM картата (тя може да се заменя, без това да оказва влияние на настройките).

Комуникаторът може да се използва на всякъде по света, той е независим от SIM карти и мобилни оператори. 

За ползването на GSM комуникатора не е необходимо да се заплащат каквито и да е допълнителни месечни такси, освен първоначалната такса за зареждане на предплатена карта, или реално извършената комуникация (ако решите да ги ползвате - разговори или SMS) от комуникатора към известяваните телефони, по тарифата на съответния мобилен оператор, към който сте си взели SIM карта.Стойност на цялата система - GSM комуникатор, електромеханична брава, основно и аварийно захранване, 2 г. гаранция на контролера и 7 г. на бравата, със включена доставка и монтаж за района на гр. София - ( попитайте за цена и наличности)

 

Контакти

"Локсмит" ЕООД извършва ключарски услуги. Можете да ни намерите на:
  • Адреси: гр. София, бул. Братя Бъкстон 37; кв.Лозенец, ул. Цветна градина 27-29
  • Телефони: +359 (2) 963 00 66; 0888 81 39 49; 0888 41 92 88
  • Имейл: locksmith.eood@gmail.com